Obowiązkową atrakcją podczas WESELA, KOMUNII, SPOTKANIA RODZINNEGO CZY HUCZNYCH IMPREZ FIRMOWYCH jest STÓŁ WIEJSKI.
Uginający się pod ciężarem wyłożonych kiełbas, szynek, boczków i baleronów. Cieszy się zainteresowaniem wszystkich smakoszy swojskiego, tradycyjnego jadła. Zawsze zwraca uwagę swoim wyglądem i kusi aromatem. PRZEDSTAWIAMY PAŃSTWU NASZĄ OFERTĘ STOŁU WIEJSKIEGO: 1. Udziec podkarpacki, 2. Kiełbasa wiejska długa, 3. Kiełbasa jałowcówka, 4. Kiełbasa krakowska, 5. Baleron, 6. Polędwica, 7. Polędwica faszerowana, 8. Szynka w siatce, 9. Szynka z liściem, 10. Boczek szynkowy, 11. Szynka z łopatki, 12. Żeberka wędzone, 13. Klops, 14. Piczeń nadziewana polędwicą, 15. Boczek pieczony rolowany, 16. Salceson mięsny, 17. Salceson podrobowy, 18. Pasztetowa, 19. Kaszanka gruba, 20. Kaszanka cienka, 21. Smalec z kiełbasą i cebulą, 22. Boczek parzony z kiełbasą, 23. Chleb wiejski, 24. Miks konserwowy / papryka konserwowa, oliwki, ogórki korniszony, kukurydz, marchewka, 25. Chleb wiejski, 26. Ogórki kiszone z beczki |